avtor in umetnik

AXL MARS

Dobrodošli v mojem umetniškem kraljestvu, kjer domišljija dobi obliko in ustvarjalnost ne pozna meja. Na spletnem mestu Mars Dizajn vas vabim, da se podate na potovanje skozi živahen način mojega umetniškega izraza.

Sem umetnik s strastjo in misijo zajeti bistvo lepote življenja skozi različne medije. Z vsakim potezom čopiča ali svinčnika, vsakim elegantnim gibom umetnikove roke ali vsakim skrbno postavljenim pikslom na platnu ali digitalni podobi si prizadevamo prenašati čustva, vzbujati občutke in vžigati navdih v srcih vseh, ki se srečajo z našim delom.

Gonjeni z neomajno željo po preseganju mej konvencionalne umetnosti nenehno raziskujemo nove horizonte in eksperimentiramo z različnimi tehnikami. Naši umetniki, vsak s svojo edinstveno vizijo in umetniškim glasom, vnašajo v svoje stvaritve osebne zgodbe, kulturne vplive in duh časa. Od abstraktnih mojstrovin, ki izzivajo dojemanje, do zapletenih portretov, ki razkrivajo globine človeške duše, naša zbirka zajema kolaž slogov in pripovedi.

Vendar pa naš namen presega zgolj estetsko uživanje. Verjamemo, da umetnost ima moč sprožiti pogovore, vzpodbuditi razmišljanje in vzpostaviti povezave, ki presegajo jezikovne in kulturne ovire. S svojo umetnostjo želimo sprožiti dialog z gledalcem, jih povabiti k raziskovanju lastnih dojemanj ter sprejemanju mnogih perspektiv, ki naš svet naredijo tako lepo kompleksen.

V osnovi smo pripovedovalci zgodb. S svojo umetnostjo pripovedujemo zgodbe o zmagah in tragedijah, ljubezni in izgubi, sanjah in aspiracijah. Vsaka poteza, izbira barv in kompozicija služi kot pričevanje o čustvih, ki jih želimo izraziti, in zgodbah, ki jih želimo povedati. Vabimo vas, da se poglobite v našo galerijo, se izgubite v pripovedih in odkrijete svojo lastno zgodbo v umetniških delih.

Ali ste goreč ljubitelj umetnosti, zbiratelj, ki želi razširiti svojo zbirko, ali zgolj nekdo, ki išče trenutek počitka in razmisleka, vam izrekamo najtoplejši pozdrav. Pridružite se nam na tem umetniškem odisejadu, kjer se strast srečuje z domišljijo, in kjer umetnost postane vrata v nove svetove.

Hvala, ker ste obiskali naše spletno mesto, in upamo, da bo naša umetnost pustila neizbrisen pečat na vašem srcu in mislih.

Dobrodošli v očarljivem svetu Mars Dizajna.

01
o umetniku
o umetniku

01 Axl Mars

Živijo, moje ime je Axl Mars. Sem vizionarski umetnik, katerega delo presega meje in vabi gledalce v svet domišljije in čustev. Z ostrim očesom za podrobnosti in globokim razumevanjem človeškega doživetja ustvarjam zanimiva dela, ki resonirajo s preprosto lepoto in pomenom. S svojim izbranim medijem, bodisi barvami ali mešanimi tehnikami, povezujem elemente narave, duhovnosti in človeškega stanja, kar ustvarja delo, ki je hkrati provokativno in vizualno osupljivo. Z vsako stvaritvijo gledalce vabim na osebno potovanje, spodbujam introspekcijo in navdihujem občutek začudenja. Doživite preobrazbeno moč skozi mojo umetnosti.
Beri več...
02
kaj in kako ustvarjam
kaj in kako ustvarjam

02 Navdih, koncept, tehnika,...

Navdih: Moj umetniški proces se začne z iskanjem navdiha v svetu okoli nas. Ne glede na to, ali gre za lepoto narave, človeške emocije, kulturne vplive ali vsakdanje trenutke, iščem vire, ki vžgejo mojo domišljijo in zanetijo ustvarjalno iskro v nas.

Konceptualizacija: Ko sem navdihnjen, se potopim v svet idej, raziskujem različne koncepte in oblike, ki najbolje zajamejo bistvo našega navdiha. Ta stopnja vključuje skiciranje, brainstorming in prečiščevanje moje vizije, dokler se ne ujema z umetniškimi cilji.

Medij in Tehnika: Z jasnim konceptom v mislih skrbno izberem medij in tehniko, ki bosta najbolje pripeljala vizijo v življenje. Od tradicionalnega slikanja z oljnimi ali akrilnimi barvami do digitalne umetnosti, kiparstva, mešanih medijev,... vsak medij mi ponuja edinstvene možnosti za izražanje samega sebe.

Ustvarjanje: Tu se zgodi čarovnija. Voden z intuicijo in tehničnim znanjem v vsako umetniško delo vlijem svoje srce in dušo. Dovolim si popolnoma potopiti v proces, raziskovanja tekstur, barv in kompozicij, da bi prenesel želeno sporočilo ali vzvalovili določene emocije.

Razmislek in Iteracija: Ko je prvotno delo dokončano, stopim korak nazaj in razmislim o delu. Ocenim njegov vpliv, njegovo sposobnost komuniciranja mojih zamisli in njegovo resonanco z prvotno umetniško vizijo. Ta stopnja pogosto vključuje prilagajanje, prečiščevanje podrobnosti ali celo ponovno začetek, da dosežem želeni rezultat.

Predstavitev in Deljenje: Nazadnje svoje umetniško delo predstavim svetu. Bodisi prek razstav, spletnih platform ali sodelovanj si prizadevam ustvariti priložnosti, da drugi doživijo in se povežejo z mojo umetnostjo. Verjamem, da je umetnost namenjena deljenju, cenjenju in interpretaciji raznolikega občinstva, vsakdo prinaša svojo perspektivo in obogati pripoved.

03
zakaj Mars Dizajn
zakaj Mars Dizajn

03 Vizija umetnosti

1.) Edinstvena Perspektiva: Mars Dizajn ponuja izstopajočo umetniško perspektivo, ki jih ločuje od glavnega toka. Vizija je oblikovana s pomočjo osebnih izkušenj, kulturnih vplivov in premišljenega opazovanja sveta okoli nas. Z izbiro Mars Dizajna omogočate svež in edinstven umetniški glas, ki bo prinesel novo dimenzijo v vašo zbirko.
2.) Vsestranskost in Raznolikost: Delo avtorja Axl Mars se izkaže v različnih umetniških medijih in slogih, kar priča o njihovi vsestranskosti in prilagodljivosti. Od drznih in živahnih abstraktnih slik do nežnih in zapletenih portretov obvlada vrsto tehnik. Ta raznolikost zagotavlja, da boste našli umetniško delo, ki resonira z vašim osebnim okusom in dopolnjuje kateri koli prostor.
3.) Čustvena Povezava: Ena od značilnosti del Axl Marsa je njegova sposobnost vzpostavljanja globoke čustvene povezave z gledalci. Njihove stvaritve vzbujajo širok spekter čustev, bodisi radost, premišljenost ali občutek začudenja. Z izbiro del Axl Mars v svoje življenje vnašate umetnost, ki ne le razveseljuje oko, ampak tudi dotika dušo.
V trgovino...
  • 01
    o umetniku
  • 02
    kaj in kako ustvarjam
  • 03
    zakaj Mars Dizajn
več informacij

POGOSTA VPRAŠANJA

KAKO IZBRATI PRAVO FOTOGRAFIJO ZA PORTRET?
Za kvaliteten portret je bistveno, da izberete pravo in kvalitetno fotografijo.
– Pri izbiri bodite pozorni na ločljivost in osvetljenost.
Če je le možno, naj bo fotografija ostra, približana doprsno in osvetljena z dnevno svetlobo. Zaželjeno, da je velikost fotografije vsaj 1 Mb.
– Fotografija naj bo ekspresivna, naj izraža lastnosti ali čustva človeka. Najlepše je, ko portret prikazuje osebo celostno in, ko prikaže tudi notranjost človeka. Če je na portretu več oseb, je zaželjeno, da so v medsebojni interakciji, npr. da so objeti oziroma si izkazujejo naklonjenost.
ALI PORTRET LAHKO SESTAVITE TUDI IZ VEČIH FOTOGRAFIJ?
Zaželjeno je, da so vse osebe na eni fotografiji, vendar je razumljivo, da včasih te možnosti ni zato mi lahko posredujete več ločenih fotografij, katere bom sam združil v eno celoto.
ALI PORTRET TUDI OKVIRITE? KAKŠEN OKVIR PREDLAGATE, ČE PORTRET OKVIRIM SAM?
V primeru osebnega prevzema, vam lahko portret tudi okvirim. V kolikor vam dam izdelati okvir po meri, se okvir doplača. V tem primeru se čas dobave podaljša za cirka 1 teden. O tem se dogovorimo pred začetkom izdelave portreta.
Če boste okvir kupovali sami (kar vam osebno priporočam, ker ima vsak svoj okus), bodite pozorni, da ima vsaj 5 cm paspartuja, zunanji okvir pa ni kričečih barv.
Priporočam ne pretirano vpadljive okvirje, nevtralnih ali bolj pastelnih barv (črno-belo, sivo, antracit, zlata,.) Z grafitom se srebrna odlično ujema.
Uporaba tehnike “paspartu” je zelo priporočljiva ne samo iz estetskega vidika ampak tudi praktičnega; ker se z notranjim robom ustvari fokus na risbi, hkrati pa se prepreči njen stik s steklom.
ALI JE POTREBNO PREDPLAČILO?
Da. Svojim strankam zaupam, saj gradim oseben odnos a vendar za začetek izdelave prosim za delno predplačilo (30% avans) s katerim si zagotovim resno sodelovanje. Razumeti je potrebno, da vsak portret vzame določen čas izdelave, ki bi ob morebitnem stornu vzel mesto drugim in s tem zakasnil izdelavo drugih portretov in gre še vseeno za moje avtorsko delo, ki od mene zahteva velik energijski vnos in kar nekaj časa ter ogromno predanosti. Razumem, da je težko nakazovati denar vnaprej brez vedenja, ali vam bo portret dejansko všeč a po 20 letih risanja in s preko 300 narisanimi slikami še nisem imel nezadovoljne stranke. Zavzemam pa se za vaše zadovoljstvo in jamčim moj pozitiven odnos do vaših komentarjev, želenih popravkov ali sprememb.
KAKO PORTRET PLAČAM?
Portret plačate preko bančnega nakazila na TRR. Nakažete 30% avansa in preostanek plačate pred prevzemom, ko je delo zaključeno in ste z njim zadovoljni. V primeru dostave je potrebno poravnati tudi stroške poštnine, ki znašajo 4,5€. V primeru osebnega prevzema, je možno plačilo z gotovino. Ob predaji izdam račun s čimer jamčim za kvalitetno opravljeno delo.
KAJ PA ČE PORTRET POTREBUJEM V “ZADNJI MINUTI”?
V tem hitrem življenjskem tempu, se nam večkrat zgodi, da potrebujemo darilo v zelo kratkem času.
Vsekakor je dobro, da portret naročite vsaj teden do 14 dni prej. Brez da bi trpela kvaliteta dela, pa se lahko dogovorimo tudi za risanje v “last minute”, če je le možno. Ne oklevajte in me vseeno pokličite, da skupaj najdemo rešitev. Pri svojem delu sem fleksibilen in izjemno odgovoren.
ALI LAHKO PORTRET VRNEM OZ. STORNIRAM?
Na podlagi 1. točke petega odstavka 43.č člena ZvPOT, kupec nima pravice za odstop od pogodbe, za portrete oz. risbe osebe/oseb saj gre za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih kupca in prilagojeno njegovim osebnim potrebam (unikaten izdelek).
Vsaka stranka je pred samim naročilom obveščena in se z naročilom strinja, strinja se z načinom in stilom ilustracije katerega sama predhodno izbere. Sama izdelava ilustracije vzame od 15 do 30 ur aktivnega dela, zato vračilo denarja ni možno. Možni so dogovori zgolj o manjših popravkih, vendar vračila kupnine NI. Naročilo stranko obvezuje dogovorjenega plačila sam pa se obvezujem, da se bom maksimalno potrudil za vaše končno zadovoljstvo.
kaj pravijo o nas

ZADOVOLJNE STRANKE

``Vau, res sem čustveno ganjena nad vašim portretom! To ni zgolj slika, to je umetniško čudo, ki kar žari od čustev in pozornosti do detajlov. Hvala za to posebno umetnino, ki ima svojo lastno srčno zgodbo!``
Jasmina Podržaj
``Moja hči je bila popolnoma presrečna, ko je odprla darilo in zagledala portret svoje najljubše pevke. Nisem pričakovala, da bo reakcija tako čustvena in iskrena. Vaš portret je resnično ustvaril neprecenljiv trenutek radosti, ki ga bo nosila v srcu za vedno. Hvala vam za to čarobno izkušnjo!``
Jani B.
``Portret sem prejela v rekordnem času! Super ste, hitra dostava je res plus. Zares sem bila prijetno presenečena, ko sem ga dobila tako hitro in še v popolnem stanju. Hvala za zanesljivost in profesionalnost s piko točno!``
Ula Jezbinšek
``Ko sem ženi podaril portret njenega najljubšega igralca, Johnnyja Deppa, je ostala brez besed. Njen obraz je govoril več kot tisoč besed, in ta trenutek tišine je bil neprecenljiv. Hvala, ker ste ustvarili tako čustveno močno umetnino, ki je izrazila več kot sem si sploh upal upati. To je bilo res posebno doživetje!``
Nejc Andrejašič
``Vaš pristop je pa res nekaj posebnega – profesionalni, ampak hkrati topel. Čutim vašo ljubezen do umetnosti in strast do ustvarjanja. Hvala za to prijetno sodelovanje, ki je preseglo zgolj poslovni odnos!``
Mojca Sever
``Ta portret je prava unikatna umetnina! Vaša sposobnost ujeti ne samo podobo, ampak tudi čustva, je naravnost osupljiva. Vsak pogled nanj pri meni sproži val različnih emocij. Hvala za to čudovito izkušnjo!``
Monika Š.
''Moje vnučke so vrsikale od sreče in navdušenja ob pogledu na portrete! Imajo že toliko stvari, a ta darila so jih resnično ganila. Njihove iskrice v očeh in nalezljiv smeh ob odpiranju paketov so bile neprecenljive. Njihov oče je moral takoj narediti luknje v zidu za obešanje umetnin, saj so želele, da so portreti takoj v njihovi posebni galeriji. Vaše umetnine so prevzele vso našo pozornost, na torto smo skorajda pozabili!''
Davor Rušerc
``Ko sem odprla paket z vašim portretom, sem skoraj zajokala od sreče! Resnično je bilo čudovito presenečenje in ni le slika, ampak pravo umetniško delo. Hvala za to posebno izkušnjo, ki je polepšala moj dan!``
Tinka Darečič
``In kar je najboljše, vaša cena je res ugodna! Visoka kakovost po dostopni ceni je pravzaprav pravi čudež. Hvala, ker ste umetnost naredili dostopno in cenovno prijazno. Vaš portret ima zame resnično neprecenljivo vrednost!``
Dina Šusec
Close filters
Products Price Filter
Product Theme
Product Styles
Product Size
Product categories
Products Search